Lidmaatschap en Contributie

We kennen bij ALTV Zoetermeer de volgende lidmaatschappen.

Tennis- en padellid

Als tennis- en padellid kun je tijdens de openingstijden onbeperkt spelen op zowel de 9 tennisbanen als de 2 padelbanen en deelnemen aan alle acitiviteiten die daarop plaatsvinden.

Padellid

Als padellid kun je het hele jaar spelen op de 2 padelbanen en deelnemen aan de activiteiten die daarop plaatsvinden.

Winterhallid

Als winterhallid kun je van september t/m maart banen in onze overdekte luchthal huren. Een lidmaatschap kost €25. Dit lidmaatschap wordt eind maart automatisch beëindigd.

Donateur

Als donateur steun je onze vereniging met een bedrag per jaar.

 Inschrijven lidmaatschap

Contributie

Alle contributiebedragen
Leeftijd op 1-1-2023 Contributie Nieuwe leden* betalen
Vanaf 1 januari    
Tennis- en padelleden
21 en ouder €200 €150    
18 t/m 20 €140 €105    
12 t/m 17 €110 €83    
9 t/m 11 €80 €60    
6 t/m 8 €55 €42    
3 t/m 5 €30 €22    
Padelleden
12 t/m 20 ** €80 €80    
21 en ouder €120 €120    
Winterhalleden (1 oktober t/m 31 maart)
Alle €25

* Nieuwe leden zijn minimaal twee jaar geen lid geweest van ALTV. 

** t/m 11 jaar is een tennislidmaatschap inclusief padel voordeliger of net zo voordelig als een padellidmaatschap. Vandaar de minimum leeftijd van 12 voor het padellidmaatschap. 

Gezinskorting

Gezinnen (woonachtig op één adres) waarvan ten minste 2 senioren en 2 junioren, of 1 senior en ten minste 3 kinderen lid zijn, komen in aanmerking voor een korting van 10% op de contributie. Deze korting geldt niet als er al een korting is verleend op één van de contributies.

Betaling contributie

Leden van ALTV ontvangen een e-mail van de vereniging om de contributie en eventuele competitiebijdrage te voldoen. Je kunt dan veilig via iDeal of automatische incasso betalen. 

Mocht dit niet lukken of heb je een andere vraag, dan kun je op de e-mail reageren door de vraag te stellen aan [email protected] De ledenadministrateur en penningmeester helpen u dan graag verder.

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap van tennisleden, padelleden en donateurs van ALTV loopt van 1 januari tot en met 31 december, en geldt voor één jaar. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd, tenzij het lidmaatschap schriftelijk, per e-mail of via het daarvoor bestemde opzegformulier vóór 1 december van het lopende jaar wordt opgezegd. Mondelinge opzegging is niet geldig.

Wordt na deze datum opgezegd, dan is de jaarcontributie voor het komende seizoen verschuldigd.  Mondelinge opzeggingen en opzeggingen gericht aan anderen, zoals trainers of commissieleden, worden niet in behandeling genomen.