Lidmaatschap en Contributie

We kennen bij ALTV Zoetermeer de volgende lidmaatschappen.

Tennis- en padellid

Als tennis- en padellid kun je tijdens de openingstijden onbeperkt spelen op zowel de 9 tennisbanen als de 2 padelbanen en deelnemen aan alle acitiviteiten die daarop plaatsvinden.

Padellid

Als padellid kun je het hele jaar spelen op de 2 padelbanen en deelnemen aan de activiteiten die daarop plaatsvinden.

Winterhallid

Als winterhallid kun je van oktober t/m maart banen in onze overdekte luchthal huren. Een lidmaatschap kost €30. Dit lidmaatschap wordt eind maart automatisch beëindigd.

Zomerlid

Het zomerlidmaatschap is een tijdelijk lidmaatschap dat normaal gesproken geldig is van 1 juni t/m 1 sep. Hiermee kun je zowel padellen als tennissen. 

Donateur

Als donateur steun je onze vereniging met een bedrag van €40 per jaar.

 Inschrijven lidmaatschap

Contributie 2024

Alle contributiebedragen
Leeftijd op 1-1-2024 Contributie Nieuwe leden* betalen
Vanaf 1 januari Vanaf 1 september  
Tennis- en padelleden
21 en ouder €210 €155 € 75  
18 t/m 20 €145 €109 € 55  
12 t/m 17 €114 €86 € 45  
9 t/m 11 €83 €63 € 35  
6 t/m 8 €57 €44 € 25  
3 t/m 5 €31 €23 €23  
Padelleden
12 t/m 20 ** €100 €80 € 45   
21 en ouder €150 €125 € 70  
Winterhalleden (oktober t/m eind maart)
Alle €30
Zomerleden***  
t/m 17 € n.t.b.
18 en ouder € n.t.b.

* Nieuwe leden zijn minimaal twee jaar geen lid geweest van ALTV. 

** t/m 11 jaar is een tennislidmaatschap inclusief padel voordeliger of net zo voordelig als een padellidmaatschap. Vandaar de minimum leeftijd van 12 voor het padellidmaatschap. 

 

Gezinskorting

Gezinnen (woonachtig op één adres) waarvan ten minste 2 senioren en 2 kinderen, of 1 senior en ten minste 3 kinderen lid zijn, komen in aanmerking voor een korting van 10% op de contributie. Deze korting geldt niet als er al een korting is verleend op één van de contributies.

Betaling contributie

Leden van ALTV ontvangen een e-mail van de vereniging om de contributie en eventuele competitiebijdrage te voldoen. Je kunt dan veilig via iDeal of automatische incasso betalen. 

Mocht dit niet lukken of heb je een andere vraag, dan kun je op de e-mail reageren door de vraag te stellen aan [email protected] De ledenadministrateur en penningmeester helpen u dan graag verder.

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap van tennisleden, padelleden en donateurs van ALTV loopt van 1 januari tot en met 31 december, en geldt voor 1 jaar. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd, tenzij het lidmaatschap schriftelijk, per e-mail of via het daarvoor bestemde opzegformulier vóór 31 december van het lopende jaar wordt opgezegd. Mondelinge opzegging is niet geldig.

Wordt het lidmaatschap in de periode januari t/m maart van het nieuwe jaar alsnog via de voornoemde wijze opgezegd, dan is er voor senioren een bedrag van €50 verschuldigd en voor de jeugd een bedrag van €25. 

Wordt het lidmaatschap in de periode april t/m juni van het nieuwe jaar alsnog op voornoemde wijze opgezegd, dan is er voor senioren en voor de jeugd de helft van het contributiebedrag verschuldigd.

Na 1 juli kan het lidmaatschap niet meer worden opgezegd voor het lopende jaar en is in alle gevallen de jaarcontributie verschuldigd. Er vindt dan geen resitutie plaats.