Mei Mix-dubbel Competitie

Waarom?
Omdat de KNLTB-competities naar juni zijn verplaatst en de hele maand mei nog open ligt, organiseren we als ALTV een eenmalige Mei Mix-dubbel Competitie. 

Wanneer speel je?
De Mei Mix Competitie vindt op zondag 16, 23 , 30 mei en 6, 13, 20 en 27 juni plaats, tussen 13u en 15u of 15u en 17u. Dit laatste is afhankelijk van de poule-indeling. 

Jij bepaalt welke zondagen je meespeelt, zo kan je voor één zondag inschrijven of voor meerdere zondagen. Het is ook geen probleem als je jezelf of je team per ronde wilt opgeven.

Voor wie is het bedoeld?
Alle leden, jong of oud en alle speelsterktes zijn welkom. Eens met je vader of moeder mixen? Deze mei kan het!

Je kan je opgeven als team of als iemand die een partner zoekt.

Wat is de opzet?
Op basis van speelsterkte worden er poules van 4 teams gemaakt. Die spelen in een minitoernooiformat om de 1ste t/m 4de plaats. 

Ieder minitoernooi bestaat uit twee rondes van een uur, waar op basis van gewonnen games de winnaar wordt bepaald. De winnaars van de eerste ronde spelen tegen elkaar om plaats 1 en 2, de verliezers om plaats 3 en 4. Het eindresultaat kan effect hebben voor je plaatsing in het volgende weekend.

Wat zijn de kosten?
Deelname kost per weekend 3 euro per team.

Hoe schrijf ik me in? 
Door middel van onderstaande formulieren:

Je kan je inschrijven tot uiterlijk de donderdag voor de aankomende ronde, je mag je natuurlijk ook in een keer voor meerdere of alle rondes inschrijven.

Zodra je bent ingedeeld wordt je toegevoegd aan een Whatsapp groep waarin je op de hoogte wordt gesteld van de banen en tijden.

Als je nog vragen hebt kan je Robin benaderen.

Tot snel!