De Zoetermeerse enkelladder gaat 16 mei van start!

06 mei 2022

Doe mee met de Zoetermeerse Enkelladder!

Na de ALTV Enkelladder, ALTV Dubbelladder en de Zoetermeerse Dubbelladder is er nu ook de Zoetermeerse Enkelladder. Voor als je graag Zoetermeerbreed clubs wil bezoeken of in je speelsterkte wat meer afwisselende of stevigere tegenstanders zoekt.

Meespelen met de ladder is eenvoudig
1. Meld je aan
2. Selecteer jullie speelsterkte
3. Geef aan wanneer je graag speelt.
4. Geef aan of jullie één of twee wedstrijden per twee weken willen spelen
5. Op 16 mei ontvang je een e-mail met de teams die aan je gekoppeld zijn 

Meld je nu aan via deze website , de deadline voor de eerste ronde is 15 mei. Te vroeg voor je? Je kan je later alsnog inschrijven zodat je bij de tweede, derde, etc. ronde aansluit bij de ladder.

Of download de app:

 

Hoe werkt de ladder?

  • De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten. Heren en dames spelen in dezelfde ladder.
  • Je neemt vervolgens contact op met de tegenstander om de locatie en het tijdstip voor de wedstrijd af te spreken. Het thuisspelende team reserveert vervolgens zelf de baan. Deze wedstrijd moet plaatsvinden binnen twee weken na aanvang van de ronde.
  • Een wedstrijd is normaal gesproken even lang als de reservering en de stand wordt bijgehouden in games. Hier mag in overleg van worden afgeweken, zorg er wel voor dat dit voor de aanvang van de wedstrijd duidelijk is en houd er rekening mee dat je alleen een uitslag in games kan doorgeven. Een gelijkspel hoort daarbij ook tot de mogelijkheden.
  • Je wisselt van positie als het uitdagende, lager ingedeelde team wint. Zo niet dan behouden de teams hun positie na de wedstrijd.
  • Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je twee rondes overslaat. 

Veel speelplezier!

Nieuwscategorieën