Doe je mee met de voorjaarscompetitie?

10 november 2022


We zijn net klaar met de najaarscompetitie, maar we kijken al naar het voorjaar. De deadline voor de inschrijvingen van de voorjaarscompetitie komt er namelijk aan! De deadline om je als team of speler op te geven is 22 december. 

Omdat we dit voorjaar over twee nieuwe twee padelbanen beschikken roepen we alle leden op om ook eens de padelcompetitie uit te proberen. Komend voorjaar kan je als jeugd (m/v) al meedoen vanaf 15 jaar en ouder.

Heb je nog nooit competitie gespeeld en heb je vragen? Stel die dan in het formulier en een van onze competitieleiders neemt contact met je op. Je wordt pas definitief ingedeeld als je vragen beantwoord zijn en je zelf akkoord gaat met je indeling.

Heb je geen team? Geef dan aan wat je voorkeuren zijn en we zullen je proberen te plaatsen in een leuk team met spelers van een vergelijkbare sterkte.

Enthousiast? Geef je dan gelijk op met dit formulier. Ook alle vaste competitiespelers kunnen zich op deze manier weer inschrijven.

Wil je meer weten over competitie? Lees dan verder op de website van de KNLTB of stel direct een vraag aan een van de competitieleiders door deze te mailen naar [email protected].

Groetjes,
Marloes, Renske, Eline en Jeanine.

Nieuwscategorieën