Doe mee aan de Zoetermeerse Rayer Cup!

15 mei 2019


Het gaat weer plaatsvinden… Het leukste evenement van het jaar: De Zoetermeerse Rayer Cup 2019! Na de enorm geslaagde editie van afgelopen jaar gaan we opnieuw een poging doen de Cup te winnen!

Ditmaal spelen we op zaterdag 13 en zondag 14 juli bij TV Dekker Rokkeveen. Op zaterdag 13 juli is er weer een gezellige BBQ met aansluitend een spetterende feestavond.

Let op: De aanmelding voor dit evenement gaan we anders doen dan de voorgaande jaren. Bij de vorige edities ging de organisatie actief op zoek naar leden die wilden meedoen. Dit jaar werken we met een open inschrijving. Iedereen die graag mee wilt doen aan de Rayer Cup kan zich inschrijven. Uit de spelers die zich hebben opgegeven worden de definitieve spelers uitgenodigd. De selectie van de deelnemers wordt bepaald door de sterkte van de rating, beginnend bij de speelsterkte en vervolgens op actuele rating. De spelers nodigen we uit in samenwerking met de TC.

Als vereniging willen we een zo goed mogelijk resultaat behalen én tegelijkertijd een gezellig Rayer cup weekend hebben. Daarom nodigen we iedereen van harte uit je clubgenoten tijdens de wedstrijden aan te moedigen en ook bij de BBQ aanwezig te zijn.

Lijkt het je leuk om uit te komen voor ALTV en de felbegeerde Rayer Cup uit het hol van de leeuw mee naar huis te nemen? Schrijf je dan nu in, geef aan in welke categorie je wilt spelen en op welke dag(en) je beschikbaar bent.

Bij voorkeur inschrijven voor zaterdag én zondag, maar deelname op één van beide dagen is mogelijk. Er is wel voorrang voor deelnemers die beide dagen aanwezig zijn. Het inschrijfgeld is 5 euro p.p. voor het gehele weekend, dit is inclusief shirt en BBQ.

We spelen in de categorieën 1-3, 4, 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+, 8 en 8 40+, zowel een heren- als dames enkel en een gemengd dubbel.

Schrijf in voor maandag 27 mei 2019!

Inschrijven

Wij zien alle enthousiaste inschrijvingen tegemoet. Dan nemen wij de cup dit jaar gewoon mee naar ALTV!

De voorwaarden voor meedoen aan de Zoetermeerse Rayer Cup:

  • Je speelt in de categorie van de speelsterkte op je KNLTB-pas.
  • Selectie op basis van je speelsterkte op je pas en vervolgens je actuele rating.
  • Je wordt willekeurig met een dubbelpartner ingedeeld (voorkeur opgeven mag).
  • Je bent verplicht te spelen in het Zoetermeerse Cup shirt van ALTV. Dit shirt krijg je van de club.
  • Deelnamebedrag is 5 euro. Dit is inclusief BBQ en shirt
  • Deelname bij voorkeur op beide speeldagen (voorrang), echter deelname op één van beide dagen is ook mogelijk.
  • Dag van deelname de gehele dag beschikbaar zijn.

Meer informatie...

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen