Draai één leuke bardienst tijdens evenementen

18 februari 2020


Aan alle seniorleden en ouders van jeugdleden: ondersteun ALTV door het draaien van één gratis bardienst tijdens competities of evenementen! En het is nog leuk ook!

ALTV draait geheel op vrijwilligers en daar zijn wij trots op. Ook onze barmedewerkers zijn vrijwilligers, zij ontvangen € 20 per bardienst onder de vrijwilligersregeling. Om te zorgen voor voldoende barmedewerkers en om kosten te besparen, doen we een oproep aan alle seniorleden en ouders van jeugdleden om slechts één gratis bardienst te draaien in de periode eind maart t/m begin juli. Hierbij draai je altijd een dienst met een ervaren barmedewerker.

Ons doel is om hiervoor ca. 100 vrijwilligers te werven waarmee we een goede bezetting en een behoorlijke kosten besparing kunnen bereiken. En jij kan helpen door een paar uur van je tijd op te offeren. Het bestuur geeft het goede voorbeeld, dus dat zijn alvast 7 gratis gedraaide diensten! Daar doe jij toch ook aan mee?!

Hoe gaat het in zijn werk. Je bent tenminste 18 jaar oud en je gaat een bardienst van 4 of 5 uur met een ervaren vaste barmedewerker draaien zodat je er niet alleen voorstaat. Dit op een moment dat je zelf uitkiest, dat kan op een doordeweekse avond of in het weekend zijn.

Aanmelden gaat via [email protected] door je naam en telefoonnummer door te geven. Je ontvangt dan een schema met de mogelijke tijden waarin je je voorkeuren kunt opgeven. Na ontvangst van je voorkeuren krijg je een bevestiging van de barcommissie van het dagdeel waarop jij je bardienst gaat draaien. Een week voor aanvang van je dienst ontvang je per app nog een herinnering aan je afspraak. Mocht je onverhoopt echt niet kunnen, dan regel je zelf een vervanger! Heb je behoefte aan wat instructie voorafgaand aan je dienst, vraag hier dan om in je mail.

Overigens ontvang je van de barcommissie ook wat achtergrondinformatie in de vorm van ons bardocument  en barreglement zodat je goed voorbereid bent. Ook kan je een gratis onlinetest Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) schenken doen en hiermee een certificaat behalen. Deze is beschikbaar via https://verantwoordalcoholverkopen.nl/sport/#/

Nieuwscategorieën