Dubbelcompetitie vervangt recreatiecompetitie

23 december 2020


In 2020 is de laatste editie van de recreatiecompetitie gespeeld. Het aantal deelnemers liep al enkele jaren terug en er bleek meer behoefte aan trainingsbanen en om op de vrijdagavond deel te nemen aan de dubbelcompetities die de KNLTB dan organiseert.

Terugblik (1998-2020)

In 1998 en vele jaren daarna werd een fiets van Hans Dokman's Bike & Action het park op gereden. Deze was dan als hoofdprijs te winnen tijdens de loterij. Onze competitie heette dan ook 12 jaar lang de Dokmancompetitie. In die periode hadden we 12 teams. Later stond er geen fiets meer klaar, maar kreeg de winnaar een cheque, eigenhandig gemaakt door Dokman. In 2010 heeft Hans zijn zaak overgedaan aan Struijk Rijwielen en werd het 1 jaar de Struijk Competitie.

Bij het 50 jarig jubileum van ALTV kregen alle deelnemers een feestelijke bidon met daarop "ALTV 1961-2011 recreatiecompetitie".

In 2012 moesten we een nieuwe sponsor zoeken. Gevonden: "De Wagenaar en de Graaf", en dus werd het de DWDG-competitie. Met elke vrijdagavond uitzien naar het bittergarnituur na afloop, die we konden serveren van het sponsorgeld. Het hele clubhuis zat dan vol met de 10 teams deelnemende teams.

Toen verlieten De Wagenaar en De Graaf de club: weer een sponsorprobleem. Ineke de Mos bracht uitkomst met een nieuwe sponsor: Van Beest, Knol & Vermeulen. En zo gingen we verder als de BKV-competitie tot aan 2018

2019 was een jaar recreatiecompetitie zonder bittergarnituur.

In 2020 werd het de Sleutelcompetitie, gesponsord door de Gouden Sleutel. Dit werd helaas het rampzalige coronajaar. Gelukkig hebben we onze finaledag in juni nog kunnen afsluiten met een pizzaparty op ons park met 1,5 meter afstand van elkaar! 50 pizza's gesponsord door de Gouden Sleutel. Top René!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen