Help ALTV aan zomerleden en ontvang een beloning

01 juli 2020


De actie Zomerlidmaatschap 2020 is recent van start gegaan en heeft al ruim 55 nieuwe zomerleden opgeleverd. Mede dankzij de medewerking van vele ALTV-leden en ouders van jeugdleden was het in 2018 en 2019 georganiseerde Zomerlidmaatschap op ALTV een groot succes en ook dit jaar zijn er mede door jullie al veel nieuwe leden geworven. Het zomerlidmaatschap duurt nog ruim twee maanden en als jij een zomerlid aanbrengt krijg je een leuke beloning. Blijf ons daarom helpen met het werven van Zomerleden.

Met het Zomerlidmaatschap 2020 kunnen geïnteresseerden vanaf heden t/m 6 september tegen een zeer aantrekkelijk tarief onbeperkt tennissen en padellen. Ook is het mogelijk tennislessen of padelclinics te volgen.

Als jij een zomerlid aanbrengt schrijven wij als beloning €15 (bij een zomerlid van 18 jaar of ouder) of €7,50 (bij een zomerlid t/m 17 jaar) bij op jouw ledenpas, zodat je dat bedrag kunt gebruiken voor consumpties in de kantine.

Hoe kan je helpen?

Wat zijn de voorwaarden?

  • Bij zomerleden van 2018 of 2019 die nu weer zomerlid willen worden geldt de beloning niet
  • Je stuurt een mailtje naar [email protected] waarin je aangeeft wie je als zomerlid hebt binnengehaald. Je vraagt het desbetreffende zomerlid bij zijn aanmelding in het opmerkingenveld aan te geven door wie hij of zij op het Zomerlidmaatschap is gewezen
  • Zodra de verschuldigde contributie door het zomerlid is betaald wordt binnen een maand de beloning bijgeschreven op jouw ledenpas.

Alvast hartelijk dank!

Nieuwscategorieën