Help Rick met inzameling tegen neuroblastoom kinderkanker

05 september 2018


Hoi allemaal, ik ben Rick, 12 jaar en enthousiast tennisser bij ALTV.
Graag wil ik geld inzamelen voor Villa Joep!, want de medische wereld weet nog niet zoveel van neuroblastoom kinderkanker. En als het terug komt in een ander soort neuroblastoom, weten ze er zelfs niks over. Daar wil ik met behulp van deze actie op ALTV een eind aan maken. Ik heb zelf in 2017 ook een neuroblastoom gehad en ik weet hoe zwaar het is voor kinderen.

Ik heb zelf het gevecht tegen de ziekte gevoerd en gewonnen en nu wil ik me inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek en vraag daarom op mijn tennisclub ALTV om jullie steun! 

Met extra geld kan het onderzoek naar neuroblastoom versneld worden en daarmee de kans op genezing vergroten. Het gevecht van Joep, van mij en van vele andere kinderen mag en zal niet voor niets zijn! Maak het verschil en help de stichting.

Ik wil jullie van ALTV alvast bedanken voor de donaties. 

Groetjes Rick 

Hoe kan je Rick helpen bij zijn actie voor Villa Joep!?
  • In het clubhuis van ALTV staat bij de bar een schoenendoos die Rick helemaal in de stijl van Villa Joep! heeft gemaakt. Daarin kan je contant je donatie kwijt. 
  • In het kassasysteem van ALTV is voor deze actie een speciale Villa Joep!-knop aangemaakt, daar kun je per € 2,50 (of een veelvoud daarvan) je bijdrage per pinpas of KNLTB-pas doneren.
Joep is de naamgever van Villa Joep! Op 25 november 2002 werd bij hem een neuroblastoom tumor in zijn buik ontdekt. Joep heeft gevochten voor zijn leven en alle zware medische behandelingen moedig doorstaan. Helaas, het mocht niet baten. Daarom hebben de ouders van Joep hem beloofd het gevecht tegen de ziekte voort te zetten. De stichting Villa Joep! zamelt geld in voor onderzoek specifiek gericht op neuroblastoom kinderkanker. Alle donaties worden voor 100% geïnvesteerd in het onderzoek naar neuroblastoom.


P.S. Het bestuur en de Club van 50 Euro van ALTV steunen de actie van Rick van harte met een bijdrage van in totaal € 200. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

079-316 34 69

Address

Dr. J. W. Paltelaan 111
2712 PT Zoetermeer