Huur een baan in de luchthal

24 augustus 2021


Vanaf 4 oktober 2021 kunnen we de hele winter weer heerlijk in onze luchthal spelen. Leg een baan vast voor de hele winter of huur een losse baan. 

We gaan uit van een normaal seizoen van 23 weken verhuur en de verwarming aan. Uiteraard hebben we extra aandacht voor de ventilatie/luchtkwaliteit in de hal en worden de geldende hygiëne-maatregelen gevolgd. 

Mochten er onverhoopt toch weer beperkingen worden doorgevoerd, waardoor het spelen in de hal niet of maar beperkt mogelijk is, dan zullen de huurders uiteraard volledig schadeloos worden gesteld voor de niet gebruikte uren.

De prijzen voor verhuur en het winterlidmaatschap zijn enigzins aangepast om te compenseren voor de verhoging van de kosten voor energie en onderhoud.

Losse verhuur gaat dit seizoen ook weer via de KNLTB Tennisboeker. Dit heeft grote voordelen, zoals het direct online boeken en betalen van banen. Het houdt ook in dat boekingen via de bar niet meer mogelijk zijn en we derhalve met de handmatige tienrittenkaarten stoppen. Houders van tienrittenkaarten van vorige seizoenen kunnen hun kaart opmaken via Deborah de Jong via [email protected] of door te bellen met 079 316 34 69. 

Kijk voor meer informatie op https://www.altvzoetermeer.nl/baanhuur_luchthal

Nieuwscategorieën