Schrijf je in voor de jeugdclubkampioenschappen

03 april 2021


Heb je je al ingeschreven??? 

Nu de voorjaarscompetitie wederom is uitgesteld hebben we besloten om de jeugdclubkampioenschappen van ALTV te verplaatsen naar april. Ondanks dat er geen competities of toernooien mogen worden gespeeld, is het voor de jeugd wel toegestaan om interne wedstrijden op de club te spelen. Op de zondagen dat normaal de competitiewedstrijden zouden worden gespeeld, kun je dus straks toch lekker tennissen. 

We organiseren de jeugdclubkampioenschappen op zondag 11, 18 en 25 april. En omdat tennisplezier voorop staat zullen we proberen zoveel mogelijk wedstrijden in poulevorm te spelen.Voor de kinderen in rood gaan we ook proberen om elke zondag(ochtend) een aantal wedstrijdjes te spelen. Schrijf je dus snel in op toernooi.nl, in de categorie/kleur waarin je normaal competitie zou spelen.Je mag je inschrijven voor maximaal drie onderdelen (enkel, dubbel en/of mix).Inschrijven kan tot en met 9 april.

Schrijf je dus snel in op toernooi.nl, in de categorie/kleur waarin je normaal competitie zou spelen.Je mag je inschrijven voor maximaal drie onderdelen (enkel, dubbel en/of mix). 

Inschrijven kan tot en met 9 april.

Nieuwscategorieën