Word Buddy en maak nieuwe leden wegwijs

15 februari 2020


Wat houdt het zijn van buddy in? Na overleg word je aan een nieuw seniorlid van ALTV gekoppeld. Hij of zijn heeft aangegeven dit zelf heel graag te willen. Je zal maar starter zijn op ALTV en helemaal niemand kennen op onze mooie club. Het is veel leuker om met een buddy de club te leren kennen. Leuk om te vermelden: tijdens de laatste ALV hebben diverse leden al aangegeven buddy te willen worden.

Jij gaat als buddy in het eerste verenigingsjaar samen met het nieuwe lid als het ware een team vormen. Het uiteindelijk doel is namelijk dat het nieuwe lid zich na die tijd volledig ‘thuis’ voelt op ALTV en zijn eigen ‘weg’ kan vinden.

Als buddy ga jij circa 1 keer per maand met haar/hem tennissen (of padellen als je dat zelf ook doet en het nieuwe lid dit wil). Daarnaast informeer en nodig jij je partner uit voor diverse activiteiten die worden georganiseerd. Te denken valt aan uitleg over het afhangsysteem, de RC-activiteiten, de competities, de lesmogelijkheden bij tennisschool Together, de werkzaamheden tijdens de hal op- en afbouw, feestavonden, de activiteiten van de diverse commissies, de ledenvergadering, etc.

Buddy worden voor onze nieuwe leden in 2020?

Meld je dan aan via [email protected] en vermeld hierbij je eventuele voorkeur voor speelniveau, vrouw of man en je beschikbaarheid voor 1 of meer nieuwe leden (denk bijvoorbeeld aan partners die samen lid worden).

Natuurlijk brengen wij de kersverse buddy’s met elkaar in contact voor gezamenlijke activiteiten gedurende het jaar. In overleg met de andere buddy’s kunnen ook tennis- of padelclubjes worden gevormd met andere nieuwe en bestaande leden.

We zien je opgave als buddy graag binnenkomen en alvast dank aan jou namens de nieuwe leden.

Vragen, opmerkingen, suggesties over het nieuwe buddysysteem horen we graag.

Als je 1 jaar of langer lid bent van ALTV en ook graag een buddy wil, geef je dan gerust via bovenstaand emailadres op.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen