Zondag 27 maart Open Dag

13 maart 2022


Zondag 27 is er weer de ALTV Open Dag, er wordt al druk geflyerd in de omgeving en ook in het streekblad hebben we samen met de andere verenigingen geadverteerd. Vanaf 9 uur starten we en het programma loopt tot 14 uur. Zie ook de flyer voor meer informatie.

Met veel vrijwilligers brengen we de vereniging na een winterslaapje weer tot leven. Heb je nog kennissen, buren of vriend en vriendinnetjes die je mee wil brengen? Neem ze mee en wij trakteren ze op hapjes, een drankje en natuurlijk veel tennisvermaak. 

Hoe meer leden, hoe meer leven in de brouwerij. Dus kom allemaal, je kan met een aspirant lid gaan tennissen of misschien nog eventjes trainen voor de competitie start.

Bericht van de Jeugdcommissie:

ALTV-shirts
Op de Open Dag op 27 maart is er voor de competitie spelende jeugd de mogelijkheid om te zorgen dat je weer in passende kleding naar de wedstrijden kan. Dat betekent dat als je nieuw bent en je speelt competitie er een shirt en een hoodie voor je klaar ligt Als je al een shirt hebt, maar dat is te klein geworden, kan je hem komen inleveren en ruilen voor een passende maat.  

Sportkleding beurs Op de Open Dag van 27 maart bieden we gebruikte, maar nog zeer goed bruikbare sportkleding aan. Ook gebruikte rackets en schoenen zijn er voor een habbekrats te verkrijgen. De opbrengst van deze kledingbeurs gaat naar giro 555. Vandaar dat de Jeugdcommissie de ALTV-leden vraagt om de komende dagen nog goed te gebruiken sportkleding etc. in te leveren achter de bar, zodat we ook die kunnen aanbieden voor het goede doel. Daarnaast nodigen we je natuurlijk ook uit om op 27 maart te komen kijken, want er liggen echt hele mooie, bijna nieuwe, spullen bij.  

Huldigen van de kampioenen
Door corona zijn we nog niet in staat geweest de kampioensteams van de afgelopen najaarscompetitie te huldigen. Ook dat doen we op de Open Dag. Om 10.30 uur zullen we hen eindelijk hun welverdiende beker overhandigen. 

Nieuwscategorieën