Recreatiecompetitie 2019

In de recreatiecompetitie spelen teams van clubleden onderling tegen elkaar op vrijdagavonden in het voorjaar. Als afsluiting is er op zondag een finaledag.

Aan de recreatiecompetitie doen 8 teams mee van 8 a 9 spelers. De teams bestaan uit ongeveer evenveel dames als heren. Per avond worden 4 gemengddubbels, 2 herendubbels en 2 damesdubbels gespeeld. De teams komen elkaar allemaal een keer tegen. We eindigen de competitie met een finaledag op zondag met een afsluitend speelschema en een uitgebreid buffet en een drankje.

Voor wie

Alle seniorleden van ALTV mogen deelnemen, maar de praktijk leert dat de speelsterktes variëren van 7 t/m 8.

Wanneer

De Recreatiecompetitie 2019 wordt op de volgende vrijdagavonden gespeeld vanaf 19 uur:

Speeldata
Speeldag Datum
1 5 april
2 12 april
3 26 april
4 10 mei
5 24 mei
6 31 mei
7 14 juni
Finalezondag 16 juni

Kosten

Van iedere deelnemer wordt een bijdrage van €13,50 gevraagd. Dit komt neer op €108 euro per team van 8 a 9 personen. Het bedrag wordt door de captain verzameld op de eerste speeldag van de competitie en besteed aan onder andere tennisballen, prijzen en een uitgebreid buffet op de finaledag.

Inschrijven

Inschrijven kan nog tot uiterlijk 15 maart via [email protected] onder vermelding van namen telefoonummers en e-mailadressen.

U kunt zich individueel of als (gedeelte van) een team inschrijven. De RC stelt aan de hand van de inschrijvingen de definitieve teams samen. De indeling van de teams en het speelschema worden op Open Dag op 25 maart op het prikbord gehangen, zodat je kan zien wanneer je moet spelen. Via je captain krijg je alle verdere informatie.