Recreatieve Seniorencompetitie 2022

In de recreatieve seniorencompetitie van de KNLTB spelen 50+-teams van verschillende verenigingen in de buurt van Den Haag tegen elkaar. Er wordt gespeeld op doordeweekse dagen van eind mei tot eind augustus.

Een team bestaat uit minimaal 4 personen en kan deelnemen aan een herencompetitie, een damescompetitie of een gemengde competitie. De indeling geschiedt op basis van speelsterkte in poules van 4 of 5 teams. De speeldata voor een uit- en thuis-wedstrijd worden in onderling overleg van de teams bepaald. Er worden 2 sessies van 2 sets met 2 dubbels tegelijkertijd en na elkaar gespeeld. Voor gemengd is dit herendubbel en damesdubbel tegelijk en daarna 2 gemengd dubbels.

Na afloop van de competitie wordt voor de deelnemers een extra eendagstoernooi georganiseerd. Dit toernooi vindt plaats op het park van Te Werve in Rijswijk.

Het grote verschil met de reguliere KNLTB-competitie is dat de speeldagen bepaald worden door de teams zelf en dat de resultaten niet meetellen voor DSS.

Voor wie

Alle leden die dit jaar 50 jaar of ouder zijn of worden en een speelsterkte van 5 t/m 9 hebben mogen deelnemen.

Wanneer

Doordeweekse dagen (’s morgens ca. 09.30 uur of ’s middags ca. 13.00 uur) in de periode van 6 juni tot en met 26 augustus 2022. Het afsluitende eendagstoernooi is op donderdag 15 september 2022.

Kosten

€25 per team.

Inschrijven

Inschrijven kan individueel of per team tot 22 april 2022 via [email protected]. Voor het afsluitende eendagstoernooi moet apart ingeschreven worden. Meer informatie daarover volgt.