Senior Plus Zomercompetitie

Speel mee met een team in de interne tenniscompetitie voor alle ALTV Senior-plussers met speelsterkte 8 of 9

De competitie omvat tenminste vier wedstrijden en een team bestaat uit 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd bestaat uit één damesdubbel, één herendubbel en vier gemengd dubbelwedstrijden.

Elk teamlid speelt drie wedstrijden van 40 minuten. De uitslagen van de onderlinge partijen worden opgenomen op een wedstrijdformulier dat door de beide captains van de teams wordt ondertekend en wordt verwerkt in een (tussen)totaalstand. 

Voor wie

Alle Senior-plus leden van ALTV Zoetermeer met speelsterke 8 of 9, zodat deelnemers gelijke kansen hebben en leuke wedstrijden spelen.

Wanneer

Speeldag Datum
1 dinsdag 29 juni
2 dinsdag 6 juli
3 dinsdag 13 juli
4 dinsdag 20 juli
5 dinsdag 27 juli
6 (reserve) dinsdag 3 augustus
7 (reserve) dinsdag 10 augustus
Slotmiddag dinsdag 17 augustus

De compertitie-wedstrijden spelen we in principe 's morgens van 9.30–12.00 uur, maar bij warm weer beginnen we eerder of (evenals bij slecht weer) stellen we ze uit naar één van de reservedagen.

Op de slotmiddag welke dus is gepland op dinsdag 17 augustus 2021 sluiten we af met door mij willekeurig ingedeelde gemeng dubbels en na afloop een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje (laatste voor eigen rekening).

Kosten

Per persoon bedraagt het inschrijfgeld: €6,-,  te voldoen op de slotmiddag.

Inschrijven

De inschrijving geschiedt in principe per team van 4 deelnemers. Bij inschrijving van minder dan 4 personen zal de wedstrijdcommissie, na onderling overleg, het team proberen aan te vullen. Gelieve op het inschrijfformulier een teamnaam op te geven.

Je kunt zich inschrijven tot 25 juni 2021 door een e-mail te sturen naar [email protected]altvzoetermeer.nl.

Afgelopen jaar bestond deze competitie uit 6 zelfgemaakte teams. Hopelijk kunnen we dit jaar weer 6 teams samenstellen, zodat telkens alle teams kunnen spelen. 
De deelnemers ervaren het over het algemeen als zeer gezellig dus zeker een reden om ook (weer) deel te nemen.

Let op: Ga je in juli of augustus op vakantie en wilt je graag spelen schrijft u zich dan toch in, want 2 deelnemers kunnen dan samen misschien één plaats invullen.