Senior Plus Zomercompetitie 2019

Speel mee met een team in de interne tenniscompetitie voor alle ALTV Senior-plussers met speelsterkte 8 of 9

De competitie omvat tenminste vijf wedstrijden en een team bestaat uit 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd bestaat uit één damesdubbel, één herendubbel en vier gemengddubbels.

Elk teamlid speelt drie wedstrijden van 40 minuten. De uitslagen van de onderlinge partijen worden opgenomen op een wedstrijdformulier dat door de beide captains van de teams wordt ondertekend. 

Voor wie

Alle Senior-plus leden van ALTV Zoetermeer met speelsterke 8 of 9, zodat deelnemers gelijke kansen hebben en leuke wedstrijden spelen.

Wanneer

Speeldag Datum
1 dinsdag 2 juli
2 dinsdag 9 juli
3 dinsdag 16 juli
4 dinsdag 23 juli
5 dinsdag 30 juli
6 (reserve) dinsdag 6 augustus
7 (reserve) dinsdag 13 augustus
Slotdag dinsdag 20 augustus

De wedstrijden spelen we in principe 's morgens van 10.00–12.30 uur, maar bij warm weer beginnen we eerder of stellen we ze uit.

Daarna spelen we met zoveel mogelijk deelnemers nog een slottoernooi. Deze slotmiddag is gepland op dinsdag 20 augustus 2019. We sluiten af met een gezellig samenzijn, een drankje en een hapje.

Kosten

Per persoon bedraagt het inschrijfgeld: €5,-. Per team is dat dus €20,-, te voldoen op de eerst speeldag.

Inschrijven

De inschrijving geschiedt in principe per team van 4 deelnemers. Bij inschrijving van minder dan 4 personen zal de wedstrijdcommissie, na onderling overleg, het team proberen aan te vullen. Gelieve op het inschrijfformulier een teamnaam op te geven.

Je kunt zich inschrijven tot 22 juni 2019 door een e-mail te sturen naar [email protected].

Afgelopen jaar bestond deze competitie uit 5 zelfgemaakte teams plus 1 team samengesteld uit losse aanmeldingen. De reacties waren de behoorlijk positief en alle deelnemrs vonden het zeer gezellig dus zeker een reden om ook (weer) deel te nemen.

Let op: Ga je in juli of augustus op vakantie en wilt je graag spelen schrijft u zich dan toch in, want 2 deelnemers kunnen dan samen misschien één plaats invullen.