Senior Plus Zomercompetitie

Helaas is deze competitie in 2022 niet doorgegaan vanwege weinig aanmeldingen, maar wellicht kan deze weer in 2023 plaatsvinden.

 

Speel mee met een team in de interne tenniscompetitie voor alle ALTV Senior-plussers met speelsterkte 8 of 9

De competitie omvat tenminste vier wedstrijden en een team bestaat uit 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd bestaat uit één damesdubbel, één herendubbel en vier gemengd dubbelwedstrijden.

Elk teamlid speelt drie wedstrijden van 40 minuten. De uitslagen van de onderlinge partijen worden opgenomen op een wedstrijdformulier dat door de beide captains van de teams wordt ondertekend en wordt verwerkt in een (tussen)totaalstand. 

Voor wie

Alle Senior-plus leden van ALTV Zoetermeer met speelsterke 8 of 9, zodat deelnemers gelijke kansen hebben en leuke wedstrijden spelen.

Wanneer

Speeldag Datum
1? dinsdag 27 juni?
2? dinsdag 4 juli?
3? dinsdag 11 juli?
4? dinsdag 18 juli?
Vrij? dinsdag 25 juli? (vanwege open jeugdtoernooi)
Slotmiddag? dinsdag 1 augustus?

De compertitiewedstrijden spelen we in principe 's morgens van 9.30–12.00 uur, maar bij warm weer beginnen we eerder of (evenals bij slecht weer) stellen we ze uit naar één van de reservedagen.

Op de slotmiddag welke dus voorlopig is gepland op dinsdag 1 augustus 2023 sluiten we af met door mij willekeurig ingedeelde gemengd dubbels en na afloop een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje (laatste voor eigen rekening).

Kosten

Per persoon bedraagt het inschrijfgeld: ?  te voldoen op de slotmiddag.

Inschrijven

De inschrijving geschiedt in principe per team van 4 deelnemers. Bij inschrijving van minder dan 4 personen zal de wedstrijdcommissie, na onderling overleg, het team proberen aan te vullen. Gelieve op het inschrijfformulier een teamnaam op te geven.

Je kunt zich inschrijven tot 18 juni 2023 door een e-mail te sturen naar seniorplus@altvzoetermeer.nl.

Hopelijk kunnen we dit jaar weer minstens 4 teams samenstellen. 
De deelnemers ervaren het over het algemeen als zeer gezellig dus zeker een reden om ook (weer) deel te nemen.

Let op: Ga je in juli op vakantie en wil je graag spelen schrijft je zich dan toch in, want 2 deelnemers kunnen dan samen misschien één plaats invullen.