Senior Plus Zomercompetitie 2020

Speel mee met een team in de interne tenniscompetitie voor alle ALTV Senior-plussers met speelsterkte 8 of 9

De competitie omvat tenminste vier wedstrijden en een team bestaat uit 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd bestaat uit één damesdubbel, één herendubbel en vier gemengddubbels.

Elk teamlid speelt drie wedstrijden van 40 minuten. De uitslagen van de onderlinge partijen worden opgenomen op een wedstrijdformulier dat door de beide captains van de teams wordt ondertekend en wordt verwerkt in een (tussen)totaalstand. 

Voor wie

Alle Senior-plus leden van ALTV Zoetermeer met speelsterke 8 of 9, zodat deelnemers gelijke kansen hebben en leuke wedstrijden spelen.

Wanneer

Speeldag Datum
1 dinsdag 7 juli
2 dinsdag 14 juli
3 dinsdag 21 juli
4 dinsdag 28 juli
5 dinsdag 4 augustus
6 (reserve) dinsdag 11 augustus
Slotmiddag dinsdag 18 augustus

De wedstrijden spelen we in principe 's morgens van 9.30–12.00 uur, maar bij warm weer beginnen we eerder of stellen we ze uit naar één van de reservedagen.

Daarna spelen we met zoveel mogelijk deelnemers nog een slottoernooi. Deze slotmiddag is gepland op dinsdag 18 augustus 2020. We sluiten af met een gezellig samenzijn, een hapje en een drankje (laatste voor eigen rekening).

Kosten

Per persoon bedraagt het inschrijfgeld: €5,-. Per team is dat dus €20,-, te voldoen op de eerst speeldag.

Inschrijven

De inschrijving geschiedt in principe per team van 4 deelnemers. Bij inschrijving van minder dan 4 personen zal de wedstrijdcommissie, na onderling overleg, het team proberen aan te vullen. Gelieve op het inschrijfformulier een teamnaam op te geven.

Je kunt zich inschrijven tot 26 juni 2020 door een e-mail te sturen naar [email protected].

Afgelopen jaar bestond deze competitie uit 5 zelfgemaakte teams. Hopenlijk kunnen we dit jaar weer 6 teams samenstellen, zodat telkens alle teams kunnen spelen. De deelnemers ervaren het over het algemeen als zeer gezellig dus zeker een reden om ook (weer) deel te nemen.

Let op: Ga je in juli of augustus op vakantie en wilt je graag spelen schrijft u zich dan toch in, want 2 deelnemers kunnen dan samen misschien één plaats invullen.