Zoetermeerse Rayer Cup 2019

Om uit te maken welke tennisvereniging zich een jaar lang de beste van Zoetermeer mag noemen organiseren ALTV Zoetermeer, TV Buytenwegh, TV Dekker Rokkeveen en TV Seghwaert dit jaar voor de vierde keer de Zoetermeerse Rayer Cup. In de speelsterktecategorieën 1-3, 4, 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+, 8 en 8 40+ spelen de verenigingen een herenenkel, een damesenkel en een gemengddubbel tegen elkaar. De twee verenigingen die in hun halve finale zo meer dan 13 partijen winnen spelen de volgende dag de finale tegen elkaar. De andere twee verenigingen strijden dan om plaats 3 en 4.

Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juli bij TV Dekker. Op zaterdag 13 juli zal er weer een gezellige BBQ zijn met aansluitend een spetterende feestavond.

Op zaterdag 13 juli vanaf 10:00 uur zijn er meer dan 130 tennissers actief op de tennisbanen. De verenigingen die het jaar ervoor niet tegen elkaar hebben gespeeld nemen het dan in de halve finales tegen elkaar op. Op zondag is de finale en de strijd om de derde plaats.

Voor wie

Alleen spelers ouder dan 17 kunnen deelnemen, al is er dispensatie mogelijk voor één jeugdspeler bij de dames en één bij de heren. Als je graag mee wilt doen schrijf je dan in. Om clubgenoten aan te moedigen of te feesten en te BBQ-en op de zaterdagavond is uiteraard iedereen van harte welkom.

Wanneer

Op beide dagen starten we om 10 uur. De laatste wedstrijden zijn rond 19 uur klaar.

Zaterdag 13 juli Halve finales:
ALTV Zoetermeer - TV Seghwaert
TV Buytenwegh - TV Dekker Rokkeveen
Zondag 14 juli

Finale: 
ALTV Zoetermeer - TV Seghwaert
Rode lantaarn:
TV Dekker Rokkeveen - TV Buytenwegh

Inschrijven

Inschrijven voor de editie van 2019 is niet meer mogelijk.

Kosten

Iedereen die meedoet betaalt, ongeacht het aantal onderdelen, €5. Daarvoor krijg je een wedstrijdshirt in onze clubkleur geel dat je geacht wordt te dragen tijdens je wedstrijden en kun je op zaterdagavond meedoen aan de BBQ.

Contact

Ruud Scholten: [email protected]

Winnaars

Jaar 1e 2e 3e 4e
2019 ALTV Zoetermeer TV Seghwaert TV Dekker Rokkeveen* TV Buytenwegh
2018 TV Dekker Rokkeveen ALTV Zoetermeer* TV Seghwaert TV Buytenwegh
2017 TV Dekker Rokkeveen ALTV Zoetermeer TV Seghwaert TV Buytenwegh*
2016 TV Dekker Rokkeveen ALTV Zoetermeer TV Buytenwegh TV Seghwaert*
2009** TV Buytenwegh* ALTV Zoetermeer    

*Thuis spelende vereniging
**In 2009 heette dit evenement de Zoetermeer Cup. Het lukte TV Dekker Rokkeveen en TV Seghwaert toen niet om deel te nemen.