Clubkampioenschappen 2019

Voor alle volwassenen leden en de middelbare-schooljeugd op alle niveaus van beginner tot gevorderd. Ook familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om te genieten van de wedstrijden.

Daarnaast zijn er op zaterdag 7 september lekkere hapjes, leuke muziek en de jaarlijkse pubquiz.

Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Als je je voor twee onderdelen inschrijft moet je wel goed beschikbaar zijn, want we willen zoveel mogelijk in poules spelen. De wedstrijdleiding doet zijn uiterste best om alles in te plannen, maar daarvoor hebben wij dan wel jullie hulp nodig.

Clubavond

Zaterdag 7 september is er een gezellige clubavond met om 17.30 uur Burgers Night. Creëer voor €7,50 je eigen burger met diverse toppings, inclusief frites en salades.We houden rekening met vegetariërs. Aanmelden kan via [email protected]. Vermeld hierbij je naam, hoeveel personen en eventuele dieetwensen.

Van 19 tot 21 uur houden we weer de populaire Pubquiz van quizmasters Bob en Aad, met diverse vragen over allerlei onderwerpen, en het bekende hoedje op hoedje af. Meld je als team aan bij de wedstrijdleiding gedurende de week. Maximaal 6 personen per team.

Kom (liefst de hele week) in je beste blauw/gele outfit, want het thema van de clubkampioenschappen is "over de top blauw/geel". De mooiste outfit wint een prijs!

Voor wie

Alle volwassenen en de middelbare-schooljeugd op alle niveaus van beginner tot gevorderd (jeugd kan alleen voor de open categorieën inschrijven).

Wanneer

Maandag 2 t/m zondag 8 september. Maar indien nodig starten we op zondag.

Kosten

€7,50,- per persoon per onderdeel bij tennis en €5 voor padel. Eenvoudig en veilig te betalen bij inschrijving middels iDEAL.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven t/m woensdag 28 augustus 2019.

Inschrijven