Senior Plus Toernooi 2020

In verband met het coronavirus is dit evenement verplaatst van vrijdag 19 mei naar vrijdag 11 september. Dan organiseert ALTV onder auspiciën van de KNLTB alweer voor de 10e keer een open toernooi voor Senior Plussers onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Dit tennistoernooi duurt 1 dag is speciaal voor de recreatieve 50-plusser in de categorieën HD,DD,en GD met de speelsterktes 6, 7, 8 en 9. Resultaten hebben geen invloed op je geregistreerde speelsterkte.

We spelen in poules, die worden ingedeeld op sterkte, en dus speel je minimaal 3 wedstrijden van circa 45 minuten. Bij aankomst bieden we een kopje koffie aan en tussen de middag een lunch.

Na afloop is er rond de prijsuitreiking aan de poulewinnaars natuurlijk gelegenheid om gezellig na te babbelen onder het genot van een hapje en drankje (laatste wel voor eigen rekening).

Indien je inschrijft zonder partner proberen wij daarvoor te zorgen.

Voor wie?

Alle 50+-leden van de KNLTB met een speelsterkte van 6, 7, 8 of 9.

Wanneer

Vrijdag 11 septembervan 10 tot circa 16 uur.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt €10 per persoon, inclusief lunch

Inschrijven

Inschrijven kan tot 6 september 2020. Schrijf wel op tijd in want de intentie is om alleen met volle poules (8 personen) te spelen en dus kun je eventueel buiten de boot vallen bij late inschrijving.

Inschrijven

Andere Senior Plus Toernooien

‚ÄčSchrijf ook gezellig in voor andere Senior Plus Toernooien in de buurt