Senior Plus Toernooi 2021

Helaas kon het Senior Plus Toernooi niet doorgaan op 14 mei, maar gaan we het opnieuw proberen op vrijdag 17 september!

Dan organiseert ALTV hopelijk voor de 11e keer een open toernooi voor Senior Plussers met in acht neming van dan geldende coronamaatregelen.

Dit tennistoernooi duurt 1 dag is speciaal voor de recreatieve 50-plusser in de categorieën HD,DD,en GD met de speelsterktes 6, 7, 8 en 9. Resultaten hebben geen invloed op je geregistreerde speelsterkte.

We spelen in poules, die worden ingedeeld op sterkte, en dus speel je minimaal 3 wedstrijden van circa 45 minuten. Bij aankomst bieden we een kopje koffie aan en tussen de middag een lunch.

Na afloop is er rond de prijsuitreiking aan de poulewinnaars natuurlijk gelegenheid om gezellig na te babbelen onder het genot van een hapje en drankje (laatste wel voor eigen rekening).

Dit toernooi wordt al jarenlang als heel gezellig beoordeeld door vele deelnemers die beslist geen spijt hadden dat zij hadden ingeschreven!

Indien je inschrijft zonder partner proberen wij daarvoor te zorgen.

Voor wie?

Alle 50+-leden van de KNLTB met een speelsterkte van 6, 7, 8 of 9.

Wanneer

Vrijdag 17 september mei van 10 tot circa 16 uur.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per persoon, inclusief lunch.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 12 september 2021. Schrijf wel op tijd in want de intentie is om alleen met volle poules (8 personen) te spelen en dus kun je eventueel buiten de boot vallen bij late inschrijving.

Inschrijven

Andere Senior Plus Toernooien

‚ÄčSchrijf ook gezellig in voor andere Senior Plus Toernooien in de buurt